Ota yhteyttä

Happiness Design™️

OHJELMOI MIELESI ONNELLISUUTEEN

 

 

Menesty kestävästi sisäisestä rauhasta käsin

- Ilman jatkuvaa stressiä, murehtimista, menneen  vatvomista,
ahdistusta & unettomia öitä - vain 12 viikossa

Vapaudu stressi-, ahdistus & unettomuuskierteistä
12 viikossa
lopullisesti


- ilman tuntitolkulla  meditointia, aikaavieviä coaching-tapaamisia ja lääkkeitä

Käytä energiasi stressaamisen sijaan
missiosi toteuttamiseen & elämästäsi nauttimiseen


Happiness Design™️ on ainutlaatuinen tunnetaidot konkretiaan tuova valmennusohjelma, joka tarjoaa yritysjohtajille tehokkaat työkalut ja nopean tien kestävään menestykseen, ilman jatkuvaa murehtimista, menneiden vatvomista, ahdistusta, unettomia öitä - vain 12 viikossa.

Selvitetään, sopiiko valmennus sinulle

Ota yhteyttä

Helposti paras valmennus tähän mennessä! Vahva suositus. Heidi on loistava, lämmin ja utelias valmentaja, jonka kanssa oivalluksia syntyy liukuhihnalta. Valmennuksesta sain työkalut stressitilanteisiin loppuelämäksi.

Sakri Säkkinen, yrittäjä, myyjä

Heidi osaa asiansa. Palaan edelleen ajoittain valmennukseen sekä ajatustasolla että materiaaleihin ja tehtäviin - ja yhteistyömme on kahden vuoden takaa. Terveisin kiitollinen ja todella tyytyväinen asiakas.

Tero Angeria, Myyntijohtaja, Freshworks

Ilman valmennuksessa opittuja stressinhallinnan työkaluja, en olisi kestänyt vaativassa tehtävässä kovia paineita. Valmennuksen ansiosta olin rauhallinen ja sain konkreettisia tuloksia aikaan ja tiimiltäni kiitokset!

Arto Smedberg, johtaja, valmentaja, yrittäjä

Valmennus on tarkoitettu sinulle, jos

 

 • Stressi, murehtiminen, negatiiviset ajatuskierteet, ahdistus, uupumus & unettomuus on riskitekijä missiosi toteutumiselle, yrityksesi menestykselle & omalle terveydellesi.

 • Murehtiminen, väsymys, keskittymisvaikeudet & muistihäiriöt maksavat sinulle aikaa ja rahaa, kun asioiden hoitamiseen tuhlaantuu turhaa aikaa.

 • Tiedät, että voisit nostaa yrityksesi suurempaan menestykseen, jos vain pystyisit toimimaan parhaan potentiaalisi mukaan.

 • Haluaisit kehittää stressinhallinnan taitoja, mutta olet kiireinen etkä ehdi meditoida tuntitolkulla tai osallistua aikaavieviin johdon coaching -tapaamisiin.

 • Olet kokeillut jo kaikkea (terapia, sairausloma, lääkkeet, johdon coaching). Mutta mikään ei ole tuonut lopullista ratkaisua haasteeseesi.

 • Olet valmis katkaisemaan stressi-, ahdistus- & unettomuuskierteet lopullisesti, mutta et tiedä, miten saada pysyvä muutos aikaan.


Jos tunnistit itsesi jostakin näistä, olet oikeassa paikassa.

12 viikon valmennuksen lopputuloksena:

SUPERMIES-OLO & ITSELUOTTAMUS - EI PELKOA UUPUMISESTA

Et ole enää tunteiden vietävissä etkä ulkoisten tilanteiden armoilla. Voit luottaa 100% kykyysi kohdata mitä tahansa tilanteita, tunteita ja vastoinkäymisiä. Tiedät, että selviät ihan mistä vain.

100% LÄNSÄOLO, FOKUS JA KESKITTYMISKYKY
- EI MUREHTIMISTA

Et enää hukkaa aikaasi ja energiaasi murehtimiseen ja poukkoilevaan mieleen. Työskentelet keskittyneesti, fiksusti ja tehokkaasti. Aikaasi säästyy niin, että voit nauttia vapaa-ajastasi enemmän.

LUOVUUTESI PUHKEAA KUKKAAN JA TEET FIKSUJA PÄÄTÖKSIÄ

Ei enää tahmeaa ajattelua. Mielesi on kirkas ja tuottaa innovatiivisia ideoita ja luovia ratkaisuja haasteisiin. Teet fiksuja päätöksiä ja luotat omaan osaamiseesi ja intuitioosi.

MIELENRAUHA MYÖS HAASTAVISSA NEUVOTTELUISSA

Ei enää pelkoa tunnekuohuista ja hallinnan pettämisestä. Sinulla on lehmän hermot ja kyky olla 100% läsnä. Onnistut tärkeissä neuvotteluissa, jotka vievät yritystäsi menestykseen.

HALLITSE ENERGIAASI
- VAIKUTA MUIHIN IHMISIIN MYÖNTEISESTI

Ihmiset ympärilläsi aistivat vahvan luottamuksen ja läsnäolon energiasi. Omaa tunnetilaasi muuntamalla vaikutat muihin ihmisiin myönteisesti ja saat heidät loistamaan ja onnistumaan. 

NAUTIT JÄLLEEN OMAN MISSIOSI TOTEUTTAMISESTA

Elät todeksi sitä, miksi yrittäjäksi alunperin lähdit. Käytät energiasi missiosi toteuttamiseen, yrityksen kehittämiseen ja perhe- & vapaa-ajasta nauttimiseen.

Ilman valmennuksessa opittuja stressinhallinnan työkaluja,
en olisi kestänyt niitä paineita.


Lähdin syksyllä 2022 Helsingin Kaupungin palkkapalvelun asiakaspalvelun päällikön pestiin ratkaisemaan jättimäisiä palkkasotkujen ongelmia. Paineet olivat kovat sekä median, kaupungin johdon että työntekijöiden suunnalta.

Kesällä 2022 käydyn Happiness Design™️ -valmennuksen ansiosta olin rauhallinen, ymmärtäväinen muita kohtaan, pystyin hyödyntämään omia ja muiden vahvuuksia, ja mikä parasta, saamaan konkreettisia tuloksia aikaan ja tiimiltäni kiitokset!

Vahva suositus valmennukselle!

Arto Smedberg, johtaja & valmentaja
Palaute saatu: 04/2023

 

Näin varmistan, että saat haluamasi arvon ja tulokset valmennuksesta:

Todistettu menetelmä

Menetelmä ja työkalut on todennettu toimiviksi ja tehokkaiksi sekä itselläni että asiakkaillani. Asiakkaani saavat toistuvasti toivomiaan tuloksia vain 12 viikossa.

Helpot työkalut loppuelämäksi

Ei enää ajan ja rahan tuhlaamista asioihin, jotka eivät toimi. Vain yksi helposti seurattava menetelmä ja helpot työkalut, jotka opit loppuelämäksi.

Fokus muutoksen toteuttamisessa

Valmennusohjelmani fokus on konkreettisessa jokapäiväisessä hands-on tekemisessä, koska mikään ei muutu odottamalla, toivomalla eikä lukemalla kirjoja.

Et jää jumiin
- Rajaton tuki

Voit olla yhteydessä minuun niin paljon kuin tarvitset. Et jää yksin, vaan kannustan, sparraan ja tuen sinua henkilökohtaisesti koko muutosmatkasi ajan.

Millaisia ajatuksia ihanneasiakkaallani on / ei ole:

IHANNEASIAKKAANI AJATUKSIA:

 • Haluat ratkaista haasteesi nyt heti - Et halua tuhlata aikaasi, rahaasi, energiaasi ja terveyttäsi enää yhtään pidempään.
 • Etsit muutokseen tueksesi konkreettisia ja tehokkaita työkaluja, jotka ratkaisevat haasteesi lopullisesti.
 • Haluat muutoksen nopeasti, ja uskot, että minä olen oikea valmentaja auttamaan sinua siinä.
 • Olet sisäisesti motivoitunut kasvamaan ihmisenä ja nousemaan johtajana & yrittäjänä uudelle tasolle.

 •  

EN USKO, ETTÄ VALMENNUKSENI ON SINULLE TÄLLÄ HETKELLÄ OIKEA RATKAISU:

 • Sinulle on ihan ok jäädä nykytilanteeseen vielä vuodeksi tai elää haasteesi kanssa loppuelämä.
 • Kaipaat myötätuntoa ja kuuntelijaa, et niinkään konkreettista ratkaisua haasteeseesi.
 • Etsit helppoja väliaikaisia pikaratkaisuja, sen sijaan että olisit valmis ratkaisemaan haasteesi ihan kokonaan.
 • Haluaisit muutoksen, mutta et ole valmis investoimaan ja sitoutumaan siihen, että se oikeasti tapahtuisi seuraavan 12 viikon aikana.

Helposti paras valmennus tähän mennessä! Vahva suositus.


Kannattaa miettiä sijoitusta pidemmällä aikajänteellä, ja laskea myös kustannus sille, jos jäät nykytilanteeseen vielä pidemmäksi aikaa. Sijoitus valmennukseen on pieni, jos sen avulla löytää parempia tunteita ja suuntia elämässä.


Sakri Säkkinen - yrittäjä, myyjä
Palaute saatu 10/2022.

Valmennusfilosofiani


Ei loppuelämän kärvistelyä, muutos on täysin mahdollinen

Sinun ei tarvitse kärvistellä loppuelämääsi - Mielen haasteista on täysin mahdollista vapautua lopullisesti ja se on vieläpä naurettavan yksinkertaista ja nopeaa.

Ei jargonia, vaan konkreettiset työkalut

Ei jargonia, vaan konkreettiset työkalut juuri niihin hetkiin, kun tunnekuohu ottaa vallan tai murehtimisen ajatukset valtaavat mielen.

“Olet ensimmäinen ihminen, jonka kanssa voin keskustella mielen haasteista näin konkreettisella tasolla. Psykologit puhuivat vain termeistä.” 
- Miesjohtaja ensimmäisessä puhelussa kanssani

Ei riippuvuutta valmentajasta

En halua tehdä sinua riippuvaiseksi minusta, vaan opit ITSE ohjelmoimaan mielesi uudelleen. Tarvitset vain konkreettiset työkalut ja menetelmän miten se tehdään.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin katsotaan voisinko auttaa sinua ratkaisemaan haasteesi
Happiness Design™ -menetelmän avulla.

Työskentelen vain sellaisten henkilöiden kanssa, joita pystyn 100% auttamaan – joille voin siis taata tulokset 12 viikon aikana! En tuhlaa aikaasi, jos olen epävarma siitä, että, toimisiko tämä sinulle.

Ota yhteyttä