Varaa ilmainen Coaching-puhelu

Nouse oman mielesi coachiksi ja onnistu työssäsi tunneälykkäänä johtajana

Katso miten se tapahtuu

"Helposti paras valmennus tähän mennessä! Vahva suositus! Heidi on loistava, lämmin ja utelias valmentaja jonka kanssa oivalluksia syntyy liukuhihnalta. Valmennuksesta sain työkalut stressitilanteisiin loppuelämäksi."

Sakri Säkkinen, yrittäjä, myyjä

"Yksi suurimmista valmennuksen
hyödyistä on ollut positiivisista
tilanteista haltioituminen ja
heittäytyminen onnen ja ilon
tunteisiin. Suosittelen valmennusta
kollegoille!”

Tero Angeria, Myyntijohtaja, Atlassian

"Olen oppinut ottamaan negatiiviset tunteet vastaan ilman niiden blokkaamista. Työkalut ovat erinomaisia, ne auttavat minua johtajana luomaan psykologista turvallisuutta tiimissäni."

Antti Laakkonen, Markkinointijohtaja, Constellium

Happiness Design™

- Konkreettinen työkalupakki stressaaviin tilanteisiin


“Älä pura pahaa oloasi muihin.”
“Ole itsellesi armollisempi.”
"Päästä irti menneistä."

- Mutta miten?

Happiness Design™ -menetelmä ei ole jargonia, vaan tarjoaa konkreettiset työkalut juuri niihin hetkiin, kun tunnekuohu ottaa vallan tai itsekriittiset ajatukset valtaavat mielen.

Menetelmä ja työkalut perustuvat onnellisuuden tutkimuksiin eli positiiviseen psykologiaan, mindfulnessiin sekä neurotieteisiin eli aivojen toimintaan, kuten oppimiskykyyn sekä stressin vaikutuksiin ajattelussa ja kehossa.

Kyse ei ole terapiasta eikä coachingista, vaan tietoisuus- ja tunnetaitojen harjoituskokonaisuudesta, jossa Sinä pääset itse ohjaksiin, etkä ole enää riippuvainen keskustelutuesta, et myöskään minusta.

Valmennusohjelma

Happiness Design™ on 12 viikkoa kestävä tietoisuus- ja tunnetaitojen valmennusohjelma, jossa todella toteutetaan haluamasi mielen hyvinvoinnin muutos.

Happiness Design™ -valmennusohjelmassa yhdistyvät yksilöllinen ja henkilökohtainen coaching ja konsultointi sekä verkkovalmennus, joka sisältää työkalut ja menetelmät eri tilanteisiin.

Tulet oppimaan konkreettiset mielen ja tunteiden työkalut loppuelämäksi.

Miksi valita Happiness Design™?

Katkaise vihdoin mielen pahoinvoinnin kierteet

Saat konkreettisen ja kestävän
ratkaisun mielen pahoinvoinnin kierteiden katkaisuun sekä työkalut haastaviin tilanteisiin.

Vahvista resilienssiä kohdata elämän haasteita

Vahvistat kykyäsi kohdata elämän luonnollisia haasteita ja kasvaa niiden myötä henkisesti.

Saavuta sisäinen rauha
ja haltioidu elämästä

Opi siirtymään sisäisen rauhan tilaan minuuteissa tai jopa sekunneissa, ja haltioutumaan elämästä tässä hetkessä.

Keskitä energiasi itsesi toteuttamiseen

Energiasi vapautuu uuden luomiseen, itsesi toteuttamiseen ja tunneälykkäänä johtajana onnistumiseen.

Konkreettiset työkalut loppuelämäksi

Ei enää säätämistä eri vinkkien ja oppaiden välillä. Nyt tiedät tasan tarkkaan, miten toimia erilaisissa haastavissa tilanteissa, koska siitä on tullut rutiini.

Henkilökohtainen ja rajaton tuki koko valmennuksen ajan

Voit olla valmentajaasi yhteydessä vaikka joka päivä, jos tilanteesi sitä vaatii. Et jää yksin, vaan saat tukea muutoksen toteuttamisessa silloin, kun sitä tarvitset.

Heippa! Olen Heidi, Happiness Design™ -menetelmän kehittäjä ja tietoisuus- ja tunnetaitojen valmentaja.

En ole se perinteisin coach, joka kyselee sinulta kysymyksiä, jotta voisit oivaltaa asioita, VAAN minä uskon ja tiedän, että Sinä voit tehdä sen itsekin. Tarvitset vain konkreettiset työkalut ja menetelmän miten edetä.

Missioni on auttaa uuden ajan yrittäjiä ja johtajia nousemaan oman mielensä coacheiksi, jotta he voivat käyttää energiansa uuden luomiseen ja itsensä toteuttamiseen ilman mielen pahoinvoinnin kierteitä.

Katkaisin oman masennus- ja uupumuskierteeni lopullisesti kehittämäni Happiness Design™ -menetelmän avulla. Voin rehellisesti sanoa, että en tule enää koskaan tarvitsemaan terapiaa. 100% luottamus omaan kykyyni kohdata haastavia tilanteita on paras vakuutus, jonka voin yrittäjä ottaa.

Nyt haluan auttaa sinua saavuttamaan saman!

Kiinnostuitko?

Varaa ilmainen Coaching-puhelu, niin katsotaan voisinko auttaa sinua ratkaisemaan haasteesi todistetusti toimivan Happiness Design™ -menetelmän avulla.

Työskentelen vain sellaisten henkilöiden kanssa, joita pystyn 100% auttamaan – joille voin siis taata tulokset 3 kk aikana! Eli en tuhlaa aikaasi tai rahojasi, jos on epävarmaa, toimisiko tämä sinulle.