Ota yhteyttä

Happiness Design™️

OHJELMOI MIELESI ONNELLISUUTEEN

 

 

Menesty kestävästi sisäisestä rauhasta käsin

- Ilman jatkuvaa stressiä, murehtimista, menneen vatvomista,
ahdistusta & unettomia öitä - vain 12 viikossa

OHJELMOI MIELESI ONNELLISUUTEEN


Menesty kestävästi sisäisestä rauhasta käsin

- ilman jatkuvaa stressiä, murehtimista, menneen vatvomista, ahdistusta & unettomia öitä - vain 12 viikossa

Käytä energiasi stressaamisen sijaan
missiosi toteuttamiseen & elämästäsi nauttimiseen


Happiness Design™️ on ainutlaatuinen tunnetaidot konkretiaan tuova valmennusohjelma, joka tarjoaa yritysjohtajille tehokkaat työkalut ja nopean tien kestävään menestykseen, ilman jatkuvaa murehtimista, menneiden vatvomista, ahdistusta, unettomia öitä - vain 12 viikossa.

 

Selvitetään, sopiiko valmennus sinulle

Ota yhteyttä

Helposti paras valmennus tähän mennessä! Vahva suositus. Heidi on loistava, lämmin ja utelias valmentaja, jonka kanssa oivalluksia syntyy liukuhihnalta. Valmennuksesta sain työkalut stressitilanteisiin loppuelämäksi.

Sakri Säkkinen, yrittäjä, myyjä

Heidi osaa asiansa. Palaan edelleen ajoittain valmennukseen sekä ajatustasolla että materiaaleihin ja tehtäviin - ja yhteistyömme on kahden vuoden takaa. Terveisin kiitollinen ja todella tyytyväinen asiakas.

Tero Angeria, Myyntijohtaja, Freshworks

Ilman valmennuksessa opittuja stressinhallinnan työkaluja, en olisi kestänyt vaativassa tehtävässä kovia paineita. Valmennuksen ansiosta olin rauhallinen ja sain konkreettisia tuloksia aikaan ja tiimiltäni kiitokset!

Arto Smedberg, johtaja, valmentaja, yrittäjä

HAPPINESS DESIGN™️ -valmennussohjelma yrittäjille & yritysjohtajille 

 

Valmennuksessa opit tehokkaan menetelmän kehon hermoston rauhoittamiseen, mielen negatiivisista ajatuskierteistä irtautumiseen, traumoista irtipäästämiseen + läsnäolon ja sisäisen rauhan saavuttamiseen, jotta voit... 

🍀 Keskittyä yrityksesi kehittämiseen ja kasvattamiseen
- Ja tehdä sen myönteisessä sisäisen rauhan tilassa, ilman puskemista

🍀 Vahvistaa luovuuttasi, flow-tilaasi, keskittymiskykyäsi ja intuitiotasi
- Ja tehdä näin parempia päätöksiä
 + parantaa kilpailuetuasi

🍀 Olla tilanteessa, jossa voit luottaa itseesi ja kykyysi selviytyä ihan mistä haasteista vain, ilman pelkoa uupumisesta
- ja nauttia työstäsi ja perhe- ja vapaa-ajastasi enemmän


Selvitetään, sopiiko valmennus sinulle

Ota yhteyttä

Valmennus on täydellinen sinulle, jos

 

  • Haluat ratkaista haasteeseesi (krooninen stressi, murehtiminen, negatiiviset ajatuskierteet, ahdistus, uupumus, alakulo, unettomuus, keskittymisvaikeudet, muistihäiriöt), jotta voisit keskittyä yrityksesi kasvattamiseen ja kehittämiseen sekä perhe- & vapaa-ajasta nauttimiseen.

  • Tiedät, että voisit nostaa yrityksesi suurempaan menestykseen, jos vain pystyisit toimimaan parhaan potentiaalisi mukaan.

  • Olet kokeillut jo kaikkea (terapia, sairausloma, lääkkeet, johdon coaching). Mutta mikään ei ole tuonut lopullista ratkaisua haasteeseesi.

  • Haluat ratkaista haasteesi nyt - Et halua tuhlata aikaasi, energiaasi haasteeseen enää yhtään pidempään. Olet sisäisesti motivoitunut kasvamaan ja nousemaan ihmisenä, yrittäjänä, johtajana uudelle tasolle.
     
  • Haluat muutokseen tueksesi konkreettisia ja tehokkaita työkaluja, jotka ratkaisevat haasteesi lopullisesti. Haluat henkilökohtaista tukea ja uskot, että minä olen oikea henkilö auttamaan sinua tässä.


Jos tunnistit itsesi jostakin näistä, olet oikeassa paikassa.

12 viikon valmennuksen lopputuloksena:

LUOTAT ITSEESI, ETTÄ SELVIÄT MISTÄ VAIN - EI PELKOA UUPUMISESTA

Et ole enää tunteiden vietävissä etkä ulkoisten tilanteiden armoilla. Voit luottaa 100% kykyysi kohdata mitä tahansa tilanteita, tunteita ja vastoinkäymisiä. Tiedät, että selviät ihan mistä vain.

SISÄINEN RAUHA & HYVÄ UNI - MYÖS HAASTAVISSA TILANTEISSA

Nukut hyvin ja säilytät sisäisen rauhan myös haastavina hetkinä. Näin pysyt toimintakykyisenä ja pystyt toimimaan viisaasti. Sinulla on sisäinen rauha sekä menneestä eletystä elämästä, että tulevaisuudestasi.

100% LÄSNÄOLO, FLOW & KESKITTYMISKYKY
- ILMAN PUSKEMISTA

Sinulla on kyky olla 100% läsnä tässä hetkessä. Työskentelet keskittyneesti, fiksusti ja tehokkaasti. Teet töitä flowssa, ilman puskemista.  Säästät aikaasi ja ennaltaehkäiset stressiä.

LUOVUUTESI PUHKEAA KUKKAAN JA TEET FIKSUJA PÄÄTÖKSIÄ

Ei enää tahmeaa ajattelua. Mielesi on kirkas ja tuottaa innovatiivisia ideoita ja luovia ratkaisuja haasteisiin. Teet fiksuja päätöksiä ja luotat omaan osaamiseesi ja intuitioosi.

 

SÄTEILE HYVÄÄ ENERGIAA YMPÄRILLESI & VAIKUTA
MYÖNTEISESTI MUIHIN

Ihmiset ympärilläsi aistivat vahvan luottamuksen ja läsnäolon energiasi. Vaikutat muihin ihmisiin myönteisesti ja saat heidät loistamaan. Onnistut tärkeissä neuvotteluissa, jotka vievät yritystäsi menestykseen.

ENERGIASI VAPAUTUU
- ONNISTU TYÖSSÄSI JA NAUTI ELÄMÄSTÄSI

Käytät energiasi ja aikasi murehtimisen sijasta missiosi toteuttamiseen, yrityksesi kehittämiseen ja kasvattamiseen sekä perhe- & vapaa-ajasta nauttimiseen. Elät todeksi sitä, miksi yrittäjäksi alunperin lähdit.

Ilman valmennuksessa opittuja stressinhallinnan työkaluja,
en olisi kestänyt niitä paineita.


Lähdin syksyllä 2022 Helsingin Kaupungin palkkapalvelun asiakaspalvelun päällikön pestiin ratkaisemaan jättimäisiä palkkasotkujen ongelmia. Paineet olivat kovat sekä median, kaupungin johdon että työntekijöiden suunnalta.

Kesällä 2022 käydyn Happiness Design™️ -valmennuksen ansiosta olin rauhallinen, ymmärtäväinen muita kohtaan, pystyin hyödyntämään omia ja muiden vahvuuksia, ja mikä parasta, saamaan konkreettisia tuloksia aikaan ja tiimiltäni kiitokset!

Vahva suositus valmennukselle!

Arto Smedberg, johtaja & valmentaja
Palaute saatu: 04/2023

 

Näin varmistan, että saat haluamasi arvon ja tulokset valmennuksesta:

Todistettu menetelmä

Menetelmä ja työkalut on todennettu toimiviksi ja tehokkaiksi sekä itselläni että asiakkaillani. Asiakkaani saavat toistuvasti toivomiaan tuloksia vain 12 viikossa.

Helpot työkalut loppuelämäksi

Ei enää ajan ja rahan tuhlaamista asioihin, jotka eivät toimi. Vain yksi helposti seurattava menetelmä ja helpot työkalut, jotka opit loppuelämäksi.

Fokus muutoksen toteuttamisessa

Valmennusohjelmani fokus on konkreettisessa jokapäiväisessä hands-on tekemisessä, koska mikään ei muutu odottamalla, toivomalla eikä lukemalla kirjoja.

Et jää jumiin
- Rajaton tuki

Voit olla yhteydessä minuun niin paljon kuin tarvitset. Et jää yksin, vaan kannustan, sparraan ja tuen sinua henkilökohtaisesti koko muutosmatkasi ajan.

Helposti paras valmennus tähän mennessä! Vahva suositus.


Kannattaa miettiä sijoitusta pidemmällä aikajänteellä, ja laskea myös kustannus sille, jos jäät nykytilanteeseen vielä pidemmäksi aikaa. Sijoitus valmennukseen on pieni, jos sen avulla löytää parempia tunteita ja suuntia elämässä.


Sakri Säkkinen - yrittäjä, myyjä
Palaute saatu 10/2022.

Valmennusfilosofiani


Ei loppuelämän kärvistelyä, muutos on täysin mahdollinen

Sinun ei tarvitse kärvistellä loppuelämääsi - Mielen haasteista on täysin mahdollista vapautua lopullisesti ja se on vieläpä naurettavan yksinkertaista ja nopeaa.

Ei jargonia, vaan konkreettiset työkalut

Ei jargonia, vaan konkreettiset työkalut juuri niihin hetkiin, kun tunnekuohu ottaa vallan tai murehtimisen ajatukset valtaavat mielen.

“Olet ensimmäinen ihminen, jonka kanssa voin keskustella mielen haasteista näin konkreettisella tasolla. Psykologit puhuivat vain termeistä.” 
- Miesjohtaja ensimmäisessä puhelussa kanssani

Ei riippuvuutta valmentajasta

En halua tehdä sinua riippuvaiseksi minusta, vaan opit ITSE ohjelmoimaan mielesi uudelleen. Tarvitset vain konkreettiset työkalut ja menetelmän miten se tehdään.

Usein kysytyt kysymykset

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä niin katsotaan voisinko auttaa sinua ratkaisemaan haasteesi
Happiness Design™ -menetelmän avulla.

Työskentelen vain sellaisten henkilöiden kanssa, joita pystyn 100% auttamaan – joille voin siis taata tulokset 12 viikon aikana! En tuhlaa aikaasi, jos olen epävarma siitä, että, toimisiko tämä sinulle.

Ota yhteyttä