Ota yhteyttä

HEIDI JÄÄSKELÄINEN

TIETOISUUS- JA TUNNETAITOJEN ASIANTUNTIJA


Hei, kiva, että löysit sivuilleni! Pohdit ehkä, osaisinko juuri minä auttaa sinua mielen hyvinvointiin liittyvissä haasteissa ja tunne- ja tietoisuustaitojen kehittämisessä?

Olen kumppanisi tunnetaitojen kehittämisessä

Kun haluat kehittää läsnäoloasi, keskittymiskykyäsi, tunneälyäsi sekä oppia vapautumaan negatiivisista ajatuskierteistä ja hallitsemaan voimakkaatkin tunnereaktiot haastavissa johtamis- ja vuorovaikutustilanteissa, olet tullut oikeaan paikkaan.

Ei riippuvuutta valmentajasta - Nostan sinut ohjaksiin

En tee sinua riippuvaiseksi itsestäni ja läsnäolostani, vaan tavoite on se, että Sinä tunnet olevasi ohjaksissa oman mielen ja tunteiden suhteen. En ole se perinteinen coach, joka kysymään sinulta kysymyksiä, jotta voisit oivaltaa asioita, VAAN minä uskon ja tiedän, että Sinä voit tehdä sen itsekin. Tarvitset vain konkreettiset työkalut ja menetelmän miten edetä.

Tuon tunnetaidot konkretiaan

Keskustelen kanssasi tietoisuus- ja tunnetaidoista sekä tunneälystä todella konkreettisella tasolla. Ei hähmäisiä käsitteitä, joista ei saa kiinni, vaan konkreettisia työkaluja ja todellisia näkyviä tuloksia.

Erityisosaaminen

 • Tietoisuus- ja tunnetaitojen
  konkreettiset työkalut
 • Johtaminen ja tunneäly 
 • Työn imu ja sen johtaminen
 • Tulevaisuuden työelämän rakentaminen
 • Työhyvinvointi
 • Innovaatiot ja luovat ratkaisut

Koulutus

 • Henkilöstöjohtamisen maisteri,
  London Metropolitan University, 2014
 • Gradu työn imun johtamisesta, 2014
  (kiitettävä arvosana)
 • Positiivisen psykologian asiantuntija, 2019
 • Brain-based Coach, NeuroLeadership Institute Finland, 2020

Näin kehitin Happiness Design™ -menetelmän ja katkaisin masennus- ja uupumuskierteeni lopullisesti!


Kärsin ennen toistuvista masennus- ja työuupumuskierteistä - unettomuutta, stressiä, voimakkaita ahdistuskohtauksia, häpeää menneistä asioista ja pelkoa tulevaisuudesta. Pahoinvoinnista oli tullut normaali mielentila, josta en päässyt murtautumaan ulos. Aika hurjaa vai mitä!

Vuoden 2019 alussa tulin pisteeseen, jossa minulla ei ollut enää vaihtoehtoja - en enää kestänyt omia ajatuksiani ja häpeää jota tunsin. En halunnut hyväksyä tätä loppuelämäni “tuomioksi”, vaan aloitin etsimään aktiivisesti ratkaisua. Olin jo testannut psykoterapiaa 1,5 vuoden ajan, sekä käynyt kuudella eri työpsykologilla lukuisia kertoja 4 vuoden aikana. Terapia ei ollut tuonut minulle minkäänlaista ratkaisua mielen pahoinvointiin, joten oli aika kokeilla jotain ihan muuta.

Perehdyin onnellisuuden ja mindfulnessin tutkimuksiin, sekä aivojen toimintaan stressitilanteissa. Sitouduin harjoittamaan tutkimuksissakin käytettyjä harjoituksia itselläni käytännössä joka päivä ensin 3 kuukauden ajan.

Jo kuukauden jälkeen huomasin oloni keventyneen, koska tiesin tasan tarkkaan miten missäkin tilanteessa tulisi toimia. Kahden kuukauden jälkeen olin luonut uuden kestävämmän tavan reagoida elämän tuomiin haasteisiin, hankaliin tilanteisiin sekä voimakkaisiin tunteisiin. Kolmen kuukauden jälkeen huomasin selkeän positiivisen muutoksen myös automaattisissa tavoissani ajatella itsestäni sekä suhtautumisessani elämään.

Nyt kolmen vuoden aktiivisen harjoittelun jälkeen voin sanoa, että en tule enää koskaan elämässäni  tarvitsemaan terapiaa. Tiedän, että vaikka elämässäni tapahtuisi mitä, mieleni ei tule järkkymään.

Tämä ei tarkoita sitä, että en tuntisi epämukavia tunteita, vaan sitä, että osaan vapautua niistä. Vastoinkäymisten sattuessa pysyn toimintakykyisenä ja pääsen nopeasti jatkamaan elämässäni eteenpäin.

Ymmärrän vasta nyt, mitä onnellisuus ja tästä hetkestä nauttiminen todella tarkoittaa. Tiedän miltä sisäinen rauha ja kiitollisuus tuntuvat, ja etenkin miten voin päästä siihen tilaan muutamassa minuutissa kehittämäni menetelmän ja konkreettisten työkalujen avulla.

Haluan nyt tarjota Happiness Design™ -menetelmän myös sinulle, jotta sinäkin voit nousta oman mielesi coachiksi!

On aika voida hyvin.

Heidi ♡

Mitä mieltä asiakkaat ovat Heidistä?

Sakri Säkkinen

Helposti paras valmennus tähän mennessä 🙏🏽👌🏽 Vahva suositus 😇 Heidi on loistava, lämmin ja utelias valmentaja, jonka kanssa oivalluksia syntyy liukuhihnalta 😊

Keep up the good work 💪🏼

Tero Angeria

Olet Heidi upealla asialla, ja osaat asiasi! Palaan edelleen ajoittain sinun valmennukseesi sekä ajatustasolla että jakamiisi  materiaaleihin ja tehtäviin - ja yhteistyömme on kahden vuoden takaa. Terveisin kiitollinen ja todella tyytyväinen asiakas ❤️.

Antti Laakkonen

Heidi on avoin, rehellinen, sympaattinen, aurinkoinen, asiantunteva. Hän kommunikoi hyvin ja kysyy hyviä kysymyksiä. Koskaan ei tule sellainen olo, että minulle tuputetaan jotain. Luottamus syntyi nopeasti.

Ota yhteyttä, niin katsotaan olenko oikea henkilö auttamaan sinua!

 

Heidin yhteystiedot

Puhelin & Whatsapp: +358 50 66539

Sähköposti: [email protected]

LinkedIn

Instagram