Varaa ilmainen Coaching-puhelu

HEIDI JÄÄSKELÄINEN


KOULUTUS:

  • MASTER of HUMAN RESOURCES
    & EMPLOYMENT MANAGEMENT, 2014
  • GRADU TYÖN IMUN JOHTAMISESTA, 2014
  • POSITIVE PSYCHOLOGY PRACTITIONER, 2019
  • BRAIN-BASED COACH, 2020

Hei, kiva, että löysit sivuilleni! Pohdit ehkä, osaisinko juuri minä auttaa sinua mielen hyvinvointiin liittyvissä haasteissa ja tunne- ja tietoisuustaitojen kehittämisessä?

En ole se perinteisin coach, joka kyselee sinulta kysymyksiä, jotta voisit oivaltaa asioita, VAAN minä uskon ja tiedän, että Sinä voit tehdä sen itsekin. Tarvitset vain konkreettiset työkalut ja menetelmän miten edetä.


Missioni on auttaa uuden ajan yrittäjiä ja johtajia nousemaan oman mielensä coacheiksi, jotta he voivat käyttää energiansa uuden luomiseen ja itsensä toteuttamiseen ilman mielen pahoinvoinnin kierteitä.

Katkaisin oman masennuskierteeni lopullisesti kehittämäni Happiness Design™ -menetelmän avulla, enkä tule enää koskaan tarvitsemaan terapiaa. 100% luottamus omaan kykyyni kohdata haastavia tilanteita on paras vakuutus, jonka voin yrittäjänä ottaa.

Nyt haluan auttaa sinua saavuttamaan saman!

Näin kehitin Happiness Design™ -menetelmän ja onnistuin katkaisemaan masennus- ja uupumuskierteeni lopullisesti!


Kärsin ennen toistuvista masennus- ja työuupumuskierteistä - unettomuutta, stressiä, voimakkaita ahdistuskohtauksia, häpeää menneistä asioista ja pelkoa tulevaisuudesta. Pahoinvoinnista oli tullut normaali mielentila, josta en päässyt murtautumaan ulos. Aika hurjaa vai mitä!

Vuoden 2019 alussa tulin pisteeseen, jossa minulla ei ollut enää vaihtoehtoja - en enää kestänyt omia ajatuksiani ja häpeää jota tunsin. En halunnut hyväksyä tätä loppuelämäni “tuomioksi”, vaan aloitin etsimään aktiivisesti ratkaisua. Olin jo testannut psykoterapiaa 1,5 vuoden ajan, sekä käynyt kuudella eri työpsykologilla lukuisia kertoja 4 vuoden aikana. Terapia ei ollut tuonut minulle minkäänlaista ratkaisua mielen pahoinvointiin, joten oli aika kokeilla jotain ihan muuta.

Perehdyin onnellisuuden ja mindfulnessin tutkimuksiin, sekä aivojen toimintaan stressitilanteissa. Sitouduin harjoittamaan tutkimuksissakin käytettyjä harjoituksia itselläni käytännössä joka päivä ensin 3 kuukauden ajan.

Jo kuukauden jälkeen huomasin oloni keventyneen, koska tiesin tasan tarkkaan miten missäkin tilanteessa tulisi toimia. Kahden kuukauden jälkeen olin luonut uuden kestävämmän tavan reagoida elämän tuomiin haasteisiin, hankaliin tilanteisiin sekä voimakkaisiin tunteisiin. Kolmen kuukauden jälkeen huomasin selkeän positiivisen muutoksen myös automaattisissa tavoissani ajatella itsestäni sekä suhtautumisessani elämään.

Nyt kolmen vuoden aktiivisen harjoittelun jälkeen voin sanoa, että en tule enää koskaan elämässäni tarvitsemaan terapiaa.

Ymmärrän vasta nyt, mitä onnellisuus todella tarkoittaa. Tiedän miltä sisäinen rauha ja kiitollisuus tuntuvat. Kehittämäni menetelmän avulla voin luoda itse oman onnellisuuteni. Tässä ja nyt.

Haluan nyt tarjota Happiness Design™ -menetelmän myös sinulle, jotta sinäkin voit nousta oman mielesi coachiksi!

On aika voida hyvin.

Heidi ♡

Minusta sanottua

Antti Laakkonen

"Heidi on avoin, rehellinen, sympaattinen, aurinkoinen, asiantunteva. Hän kommunikoi hyvin ja kysyy hyviä kysymyksiä. Koskaan ei tule sellainen olo, että minulle tuputetaan jotain. Luottamus syntyi nopeasti."

Tero Angeria

"Tosi avoin keskusteluyhteys ja Heidin omien kokemusten jakaminen loivat luottamusta nopeasti.”

Asiakas

"Heidi on läsnä, kuuntelee, mutta ei tuomitse. Henkilökohtaisista asioista ei ole aina helppoa puhua, mutta Heidi teki sen helpoksi."

Varaa aika ilmaiseen Coaching-puhelu, niin katsotaan yhdessä olenko oikea henkilö auttamaan sinua!

Varaa ilmainen Coaching-puhelu