Varaa ilmainen Coaching-puhelu

Asiakkaiden tuloksia

Palaute saatu 3.10.2022 LinkedInissä.
Sakri osallistui pilottivalmennukseen
kesällä 2022.

Palaute saatu 15.5.2022 LinkedInissä.
Tero osallistui yksilövalmennukseen vuonna 2020.

Opi työkalut stressaaviin
tilanteisiin loppuelämäksi
& nauti nykyhetkestä ja flowsta


"Valmennuksesta
 sain työkalut stressitilanteisiin loppuelämäksi. Käytän työkaluja nyt automaattisesti, kun eteeni tulee mikä tahansa ongelmatilanne, jos en vaikka saa unta tai jokin tilanne triggeröi. Ulkoiset haasteet eivät enää niin helposti hetkauta sisäistä mielentilaani.

Olen myös oppinut vielä enemmän keskittymään ja nauttimaan nykyhetkestä.
Olo on inspiroitunut, ja mieli ja kevyt ja avoin.
Uskallan tehdä luovia ja rohkeita päätöksiä
.

Olen tyytyväinen lopputuloksiin, suosittelen muillekin! Kannattaa miettiä sijoitusta pidemmällä aikajänteellä, laskea myös kustannuksen sille, että jää nykytilanteeseen vielä pidemmäksi aikaa. Sijoitus on pieni, jos sen avulla löytää parempia tunteita ja suuntia elämässä."

- Sakri Säkkinen, yrittäjä & myyjä
(Pilottiryhmä 2022)

Vie tunnetaidot teoriasta käytäntöön
- Sovella sekä omaan elämään että johtamiseen


"Ennen valmennukseen lähtemistä epäilin, että onkohan tässä mitään uutta minulle. Olen käynyt paljon valmennuksia ja lukenut kirjoja, ja monet tunnetaitojen asiat olivat tuttuja.

Mutta vasta nyt Happiness Design™ -valmennuksessa olen todella ymmärtänyt ja oivaltanut, mitä teoria tarkoittaa sovellettuna omaan elämääni ja juuri minulle itselleni käytännössä.
Se on tämän valmennuksen Helmi.

Tunnetaidot ja tunteiden hallinta ovat osa nykyaikaista johtamista ja vuorovaikutustaitoja. Tässä valmennuksessa niitä taitoja vahvistetaan. Suosittelen valmennusta johtajille ja muille valmentajille."

- Arto Smedberg, Yritysvalmentaja
(Pilottiryhmä 2022)

Vahvista läsnäoloa hektisessä myyntityössä
ja ruuhkavuosiarjessa


Lähdin mukaan valmennukseen, koska olin kyllästynyt tilanteeseen, jossa olin. Usein, kun ajoin autolla kotiin, tuntui kuin kaikki kaatuisi päälle. En muista enää milloin viimeksi sitä olisi tapahtunut. Se on jäänyt kokonaan pois valmennuksen aloittamisen myötä.

Tiedostan nyt kun alakuloisuus, hermostuneisuus tai kiire painaa päälle. Minulla on työkalut mielen rauhoittamiseen, sekä töissä että kotona. Aivoni muistuttavat minua rauhoittamaan itseni stressaavissa tilanteissa automaattisesti.

Kannattaa lähteä valmennukseen, et tule pettymään. Saat kunnon työkalut, joiden avulla saat muutoksen aikaan. Minulla tämä on toiminut, varmasti toimii muillakin.”

- Myyntipäällikkö
(Pilottiryhmä 2022)

Palaute saatu 18.7.2022.

Vapaudu työssäsi ylianalysoinnista ja turhasta murehtimisesta
- Saavuta kevyempi olo


"Voin ihan käsi sydämellä sanoa, että kannatti osallistua ja sijoittaa valmennukseen. Suurin hyöty on ollut se, että työasioiden ylianalysointi ja murehtiminen eivät enää vaivaa, asetan selkeämmin rajoja enkä jää syyttelemään itseäni. Olo on kevyempi. Jäin myös ensimmäistä kertaa lomalle ilman stressiä.

Olen saanut paljon Heidiltä ihmisenä myös, vaikka ei olla livenä tavattukaan, niin positiivisuus välittyy ja sai itsenikin miettimään ja tekemään pikkusen enemmän oman hyvinvoinnin eteen.

Jokaisen olisi hyvä oppia näitä työkaluja, ja oppia käymään keskustelua itsensä kanssa ajatuksista ja olettamuksista, jotka eivät välttämättä ole totuus."

- Talous- ja Henkilöstöpäällikkö
(Pilottiryhmä 2022)

Vapauta mielen käsijarru
ja heittäydy onnen ja ilon tunteeseen


“Yksi suurimmista valmennuksen hyödyistä on ollut positiivisista tilanteista haltioituminen ja heittäytyminen onnen ja ilon tunteisiin. Eli mielen "käsijarrun" vapautuminen.

Kykyni kontrolloida omia reaktioitani tunnekuohuissa on myös kehittynyt. Tunnistan entistä herkemmin ne hetket, kun negatiivinen ajatuskehä pyörähtää käyntiin, jolloin osaan olla vahvistamatta sitä.

Suosittelen valmennusta kollegoille!"

Tero Angeria, Myyntijohtaja, Atlassian
(Yksilövalmennus, 2020)

Kehitä itsetuntemusta ja
ihmissuhdetaitoja johtajana


“Itselleni isoin oivallus oli se, että negatiiviset tunteet voi ottaa positiivina vastaan. Olen yrittänyt joko blokata niitä tai selittää niitä järjellä itselleni, mikä ei johda mihinkään. Heidin antamat työkalut ja mallit ovat erinomaisia, ne auttavat ainakin minua ymmärtämään ja hyväksymään asioita paremmin.

Prosessi lähtee meistä jokaisesta itsestä liikkeelle. Ilman syvällisempää itsemme tarkastelua on vaikea lähteä luomaan vahvoja siteitä muihin.

Suosittelen Heidin valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittää johtamis- ja ihmissuhdetaitojaan.”

- Antti Laakkonen, Markkinointijohtaja, Constellium
(Yksilövalmennus, 2020)

Kohtaa haastavat keskustelutilanteet rauhallisesti, ilman paniikkia tai triggeröitymistä

"Olen rauhallisempi vaikeissa keskustelutilanteissa tiimin jäsenten ja asiakkaiden kanssa. Pystyn suhtautumaan rauhallisemmin ilman paniikkia tai triggeröitymistä.”

Jaakko Romu, Band of Branchers
(Johtajien ryhmävalmennus, 2021)

Alla pilottiryhmän palautteita kesältä 2022

Kehitä itsetuntemusta

"Kävin aiemmin 5 kertaa työpsykologilla, mutta siinä ei ollut mitään juonta, jäi jutusteluksi. Hän sanoi, että kannattaa keskittyä itsetuntemuksen kehittämiseen. Se oli ainoa ohje mitä sain silloin.

No, nyt Happiness Design™ -valmennuksessa olen saanut konkreettiset työkalut siihen, miten sitä itsetuntemusta oikeasti kehitetään!"

Irti katkeruudesta ja palauta itsekunnioitus

"Lähdin valmennukseen, koska tunsin katkeruuden tunteita liittyen edelliseen työpaikkaan. Halusin vapautua negatiivisista ajatuskierteistä ja univaikeuksista, sekä palauttaa itsekunnioitukseni. 

Nyt oloni on kevyempi, olen energisempi ja iloisempi. Enää ei ole sellaisia pahan olon piikkejä, ja jos niitä tulisi, minulla on työkaluja hoitaa pahaa mieltä.Energiani on vapautunut tulevaisuuden suunnitteluun."

Irtaudu negatiivisista ajatuksista ja uskomuksista

"Saan nyt itseni nopeammin kiinni negatiivisista ajatuksista ja uskomuksista. On helpompi pysäyttää ajatukset ja päästä yli. Minulle ylipääseminen on ollut aiemmin vaikeaa ja olen voinut jäädä vatvomaan esim. jotakin virhettä pitkäänkin pääni sisällä."

Saa apu tahmeisiin aamuihin

"Ennen valmennuksen aloitusta aamuni alkoivat usein negatiivisella mielellä. Nyt olen saanut tähän ratkaisun!"

Puoliso huomannut muutoksen

"Puolisoni sanoi, että 'Kyllä se taitaa olla niin, että olet tuosta valmennuksesta apua saanut. Olet iloisempi'."

Rauhoittunut lapsi

"Kun 2,5-vuotias aloitti kiukuttelun, toiminkin toisin, enkä lähtenyt hermostumaan. Sen sijaan rauhoitin itseni, ja lapsikin rauhoittui!"

Ota vastuu omasta hyvinvoinnista

"Hyödyllisin oppi valmennuksesta on ollut se, että en voi odottaa jonkun muun tekevän muutoksia minun puolesta, vaan kyllä ne muutokset on ihan minun itse tehtävä :D Kyllähän tämän on tiennyt, mutta nyt se on vieläkin selvempää."

Saa työkalut kohdata stressaavia tilanteita

"Tiedän nyt miten kannattaa toimia, kun pahan olon tunne / stressireaktio tulee."

Kiinnostuitko?

Varaa ilmainen Coaching-puhelu, niin katsotaan voisinko auttaa sinua ratkaisemaan haasteesi todistetusti toimivan Happiness Design™ -menetelmän avulla.

Työskentelen vain sellaisten henkilöiden kanssa, joita pystyn 100% auttamaan – joille voin siis taata tulokset 3 kk aikana! Eli en tuhlaa aikaasi tai rahojasi, jos on epävarmaa, toimisiko tämä sinulle.