Ota yhteyttä

Toimitusehdot ja verkkosivuston käyttöehdot

Voimassa 1.5.2022 alkaen.

Näitä yleisiä sopimus- ja toimitusehtoja (”Ehdot”) sovelletaan kaikkien tämän verkkosivuston sivujen (jäljempänä "verkkosivusto" ja "valmennusalusta") käyttöön ja kaikkien tällä verkkosivustolla tarjottujen palveluiden ("palvelut") käyttöön ja tilaamiseen, ellei kirjallisesti ole sovittu toisin.

Nämä Ehdot muodostavat sopimuksen Asiakkaan ja Heidi Jääskeläinen Oy:n (Y-tunnus: 3158228-5) välillä ja sisältävät tärkeitä tietoja Asiakkaan ja Heidi Jääskeläinen Oy:n laillisista oikeuksista, oikeussuojakeinoista ja velvollisuuksista.

Näissä Ehdoissa voidaan puhua myös Myyjästä (Heidi Jääskeläinen Oy) ja Ostajasta (Asiakas).

YLEISTÄ VERKKOSIVUSTOSTA

Verkkosivustoa ylläpitää ja palveluja myy Heidi Jääskeläinen Oy. Myyn etänä pidettäviä valmennuksia ja puheenvuoroja yksityishenkilöille ja yrityksille. Pidätän oikeuden hintojen muutoksiin.

SOPIMUKSEN SYNTYMINEN

Sopimus syntyy ja Ehdot tulevat sopimuksen osaksi, kun Asiakas tilaa tuotteet ja Heidi Jääskeläinen Oy on vahvistanut tilauksen kirjallisesti lähettämällä laskun sähköpostitse ja Asiakas maksaa laskun. Verkkosivuston käyttämisen osalta Ehdot tulevat osaksi valmennusalustaa käyttämällä ja sen käyttöä jatkamalla.

HINNAT

Heidi Jääskeläinen Oy pidättää oikeuden muuttaa hintoja, tuotetietoja, tarjouksia ja alennuksia ilman erillistä ilmoitusta.

Heidi Jääskeläinen Oy pidättää oikeuden peruuttaa tilaus, mikäli tilatussa palvelussa on niin selvä ja olennainen hintavirhe, että Asiakkaan olisi pitänyt ymmärtää kyseessä olevan virheellinen tieto.

TEKIJÄNOIKEUDET

Mitään Heidi Jääskeläinen Oy:n verkkosivustolta ja valmennusalustalta löytyvää materiaalia (mukaan lukien tekstit tai kuvat) ei saa kopioida, jäljentää, julkaista, ladata tai edelleen lähettää millään tavalla paitsi omaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön.

SIVUSTON KÄYTTÖ JA TILIN SUOJAUS

Päästäksesi valmennusalustan resursseihin joudut antamaan tiettyjä rekisteröintitietoja. Valmennusalustan resurssien käytön ehtona on, että kaikki verkkosivustolla antamasi tiedot ovat oikeita, ajantasaisia ​​ja täydellisiä. Hyväksyt, että kaikki tiedot, jotka annat rekisteröityäksesi tämän verkkosivuston valmennusalustalle ovat tietosuojakäytäntömme alaisia.

Jos valitset käyttäjänimen, salasanan tai minkä tahansa muun tiedon osana turvamenettelyjämme, sinun on käsiteltävä tällaiset tiedot luottamuksellisina etkä saa paljastaa niitä kenellekään muulle henkilölle tai yhteisölle. Hyväksyt myös, että tilisi on sinulle henkilökohtainen, ja suostut olemaan antamatta muille henkilöille pääsyä tälle verkkosivustolle tai sen osille käyttämällä käyttäjänimeäsi, salasanaasi tai muita suojaustietoja. Sitoudut ilmoittamaan minulle välittömästi käyttäjänimesi tai salasanasi luvattomasta käytöstä tai muusta tietoturvaloukkauksesta.

TILAAMINEN

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, joka sisältää laskun, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta ja tilatut tuotteet.

TOIMITUSTAVAT

Kirjautumisohjeet valmennusalustalle toimitetaan sähköpostiosoitteeseesi.

VALMENNUSTEN VOIMASSAOLOAIKA

Happiness Design™-valmennukseen saamasi tunnukset toimivat 6 kuukauden ajan valmennuksen päättymisen jälkeen, minkä jälkeen et enää pääse valmennuksen materiaaleihin.

KULUTTAJA-ASIAKKAAN PERUUTUSOIKEUS JA RAJOITUKSET

Kuluttaja-asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden peruutusoikeus (ks. rajoitukset alta). Tilauksen voi peruuttaa kirjallisella ilmoituksella sähköpostitse: heidi@heidijaaskelainen.com.

VALMENNUSTEN OSALLISTUMISOIKEUS

Valmennukset on tarkoitettu vain omaan / yrityksestä osallistuvan henkilön omaan tietoisuus- ja tunnetaitojen kehittämiseen eikä niiden menetelmiä, materiaaleja tai rakennetta saa käyttää muuhun. Kaikki sisällön ja materiaalin kaupallinen hyödyntäminen on ehdottomasti kielletty. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sisällön käyttämistä osana omaa liiketoimintaasi, mutta ei kuitenkaan rajoitu vain tähän.

VÄLILLINEN VAHINKO

Myyjä ei ole velvollinen korvaamaan Ostajalle toimituksen viivästymisestä tai virheellisyydestä aiheutuneita välillisiä vahinkoja.

REKLAMAATIOT

Mikäli toimitetetut Palvelut ovat joltakin osin virheellisiä, Asiakkaan tulee ilmoittaa virheestä Myyjälle kohtuullisessa ajassa siitä, kun hän havaitsi virheen tai hänen olisi pitänyt se havaita.  Myyjällä on oikeus ensisijaisesti joko korjata virhe tai toimittaa uusi palvelu.

ASIAKASSUOSITUKSET

Sivustollamme voi olla asiakkaidemme palautteita tai suosituksia. Nämä ovat aitoja asiakaskokemuksia, mutta eivät takaa sitä, että jokaisella olisi täysin vastaava kokemus. 

VALMENNUSALUSTAN TOIMINTA

Heidi Jääskeläinen Oy:n voi olla joissain tilanteissa keskeytettävä pääsy verkkosivustolle voidakseen suorittaa huolto- tai muita toimenpiteitä. Hyväksyt sen, että verkkosivusto ei ole aina käytettävissä, eikä Heidi Jääskeläinen Oy ole vastuussa mistään tällaisen katkoksen seurauksena aiheutuneista vahingoista tai menetyksistä. 

VASTUUVAPAUSLAUSEKE

Heidi Jääskeläinen Oy tarjoaa verkkosivuston sellaisenaan, eikä takaa, että tämän sivuston sisältämässä materiaalissa olevat toiminnot ovat keskeytymättömiä tai virheettömiä, että viat korjataan tai että tämä sivusto tai palvelin ei sisällä viruksia tai virheitä. Heidi Jääskeläinen Oy voi muuttaa sivuston sisältöä ja tietoja ilman minkäänlaista ilmoitusta.

YLIVOIMAINEN ESTE

Heidi Jääskeläinen Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta, eikä myöskään riko sopimusta, mikäli jokin ylivoimainen este, kuten luonnon olosuhteet, tulipalo, tulva, konevaurio, maanjäristys, lakko, sota, hallituksen toimet, terrorismin uhkat tai teot, mellakat, kansallinen hätätilanne, vallankumous, epidemia tai pandemia, liikennehäiriö tai rajoitukset tai viivästykset, jotka vaikuttavat kuljetusyrityksiin, estää tavaran toimittamisen.

Jos sopimuksen täyttäminen edellyttäisi Heidi Jääskeläinen Oy:ltä kohtuuttomia uhrauksia Asiakkaalle koituvaan etuun nähden, Heidi Jääskeläinen Oy ei ole velvollinen täyttämään sopimusta.

MUUTOKSET EHTOIHIN

Varaamme oikeuden muuttaa näitä Ehtoja milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

SOVELLETTAVA LAKI

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia lukuun ottamatta sen lainvalintaa koskevia säännöksiä.

RIITOJEN RATKAISU

Erimielisyystilanteissa Heidi Jääskeläinen Oy ja Asiakas pyrkivät ensisijaisesti neuvottelemaan asian sovinnollisesta ratkaisusta.

Näistä Ehdoista ja sopimussuhteesta syntyneet riidat ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa.

YHTEYSTIEDOT

Heidi Jääskeläinen Oy
email: [email protected]